コロナウイルス感染予防に伴う課外活動公認団体の学内外での活動中止について/Suspension of Extracurricular Activities by All University-Recognized Student Groups

大学公認課外活動団体の皆さんへ

現在、3月25日(水)まで大学公認課外活動団体の学内外での活動を一律中止としていますが、授業開始日が4月27日(月)からとなりましたので、活動中止期間を更に延長します。

引き続き、公認団体による学内施設(部室等を含む)の利用、諸活動を4月26日(日)まで一律停止とします。4月27日(月)以降の課外活動や新入生勧誘活動の開始許可については、大学ホームページのお知らせと課外活動メーリングリストで案内しますので、定期的に確認するようにしてください。

引き続き手洗いうがい、咳エチケットの徹底、また政府等から発信されている公式情報に基づき、感染防止のために冷静に対処してください。

教務部学生課
To all students involved in extracurricular activities,

Presently, all extracurricular student group activities both on- and off-campus have been suspended through Wednesday, March 25th. However, as the academic term start date has been delayed to Monday, March 27th, the suspension of all extracurricular activities has been similarly extended.

Please be advised that the use of campus facilities (including club rooms) for all recognized student associations will be suspended through Sunday, April 26th. Regarding extracurricular activities on or after April 27th, including new student recruitment activities, information will be provided on the university homepage and through extracurricular mailing lists.

Meanwhile, we ask for your cooperation in continuing to take infection prevention measures such as handwashing, gargling with water, covering your coughs and sneezes, and keeping calm, in accordance with guidance provided by the government and other health organizations.

Student Affairs
Kanda University of International Studies

お問い合わせ先/Contact Information

神田外語大学 教務部学生課

Student Affairs

〒261-0014 千葉県千葉市美浜区若葉1-4-1 神田外語大学1号館1階
TEL: 043-273-2948
E-mail:gakuseika(@)kanda.kuis.ac.jp
※メール送信の際はカッコ( )を削除してください。
*Please remove the brackets to send an email.